Kledingstuk verven

In een proces dat stukverven wordt genoemd, snijden de meeste modewinkels hun patronen uit grote rollen voorgeverfde stof. Deze kosteneffectieve methode kost ongelooflijk veel water, energie en kleurstof, terwijl er vaak veel ongebruikte stof achterblijft. En dat is niet echt wat wij doen.    


 Kleding verven keert deze techniek om door kleding eerst zorgvuldig aan elkaar te naaien en ze vervolgens in kleurstof te wassen. Deze praktijk stelt ons in staat om naar behoefte water en verf te consumeren, terwijl we een zacht, doorleefd effect aan onze kleding toevoegen.    


 Een van de extra voordelen van het verven van kleding is dat de kleding is voorgewassen voordat ze naar je toe komen, wat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan bij het krimpen!

Nauwkeurig lasersnijden

Dankzij nauwkeurig lasersnijden kunnen we stofafval tot een minimum beperken. Met zijn onberispelijke nauwkeurigheid wordt een hoger percentage materiaal opgebruikt in vergelijking met andere snijmethoden. Om nog maar te zwijgen over het gebruik van aanzienlijk minder energie dan meer traditionele snijgereedschappen. Dat is een win-winsituatie in ons boek.

Gerecyclede stof

Zelfs bij nauwkeurig knippen kunnen er nog kleine stroken stof achterblijven. In plaats van deze restjes weg te gooien, hebben we ze gebruikt als meubelvulling.   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID
Pre-loader