Met trots geproduceerd in Portugal

Al onze producten worden geproduceerd in ons eigen productiecentrum in Portugal. Door onze productie in Europa te houden, houden we ons aan de hoge normen die door de EU zijn gesteld en hebben we unieke controle over het productieproces. Onze deuren staan altijd open en we nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Lees hier meer over ons productiecentrum.

Niet alleen medewerkers, maar familie

Vanaf dag één is het ons doel bij Colorful Standard om een groep getalenteerde medewerkers samen te stellen die we als familie leren kennen. We beschouwen onze medewerkers niet als wegwerpartikelen en behandelen ze zoals mensen behandeld zouden moeten worden. We werken volgens de Europese arbeidswet, die ervoor zorgt dat alle werknemers in ons productiecentrum eerlijke uren werken voor eerlijke lonen.

We houden het lokaal

We werken samen met lokale leveranciers om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Het concept is om specialisten te laten doen waar ze goed in zijn. Door bepaalde processen uit te besteden aan onderaannemers, krijgen we het beste resultaat, wat de stijl ook vereist.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID
Pre-loader