Laten we pauzeren

Geen lastminute druk. Geen impulsaankopen. Geen overconsumptie.

Laten we nee zeggen tegen overconsumptie

Bij Colourful Standard geloven we in een toekomst waarin overconsumptie wordt vervangen door een meer verantwoorde manier van kopen. Er is geen "one-day-only" of zolang “de voorraad strekt!”.  We hebben het hele jaar door dezelfde kwalitatieve producten voor dezelfde prijs.


Zo kan je even pauzeren, op adem komen, en jezelf de vraag stellen: "Heb ik dit echt nodig?".


Geen lastminute druk. Geen impulsaankopen. Geen overconsumptie.

Laten we minder en beter kopen

Consumentisme is ongekend hoog en de mode-industrie is grotendeels de boosdoener. Met de opkomst van wekelijkse nieuwe trends en de razernij rond seizoensverkopen, is het geen wonder dat we bezwijken onder de druk van impulsaankopen. 

Meer dan genoeg studies tonen aan dat onze planeet dit kooppatroon niet veel langer kan volhouden. Laten we pauzeren, kijken naar de feiten kijken, praten over de huidige situatie en de overconsumptiedruk vermijden. Laten we minder kopen en beter kopen.

Laten we een verandering maken

Dit zegt onze community over overconsumptie. 

"Als ik mensen kan beïnvloeden om overconsumptie serieus te nemen, doe ik dat. Hoe we shoppen, is een probleem. Door minder maar betere producten te kopen, nemen de wereldwijd geproduceerde materialen af.”


Bamba, 28, Makelaar en Muay Thai-vechter

"Ik wil deel uitmaken van deze eye-opening campagne, want fast fashion wordt erger en meer merken moeten opletten. We moeten allemaal kwaliteit verkiezen boven kwantiteit."


Chris, 18, Student & model

"Ik wil deel uitmaken van de beweging die stopt met het normaliseren van overconsumptie om een betere toekomst voor mijn zoon te creëren."


Jemima, 25, Moeder

"Ik wil mensen eraan doen herinneren dat we reeds genoeg hebben. In mijn eigen leven shop ik secondhand en als kind kreeg ik de uitgegroeide kleren van mijn gezin. Als ik het kan, kan jij het ook."


Ivan, 26, Muzikant

"De mode-industrie is is een van de belangrijkste industrieën dat zorgt voor klimaatverandering. Als ik één over-consuming fashionista kan helpen om bewuster te winkelen, is dat een vooruitgang voor de planeet."


Naomi, 32, Student

“Solden zijn milieuvervuilend. Ik wil tonen dat gebeurtenissen zoals Black Friday ons aanmoedigen om dingen te kopen die we niet nodig hebben."


Sophia, 25, Verkoopmedewerker, fitnessinstructeur

laten we samen de standaarden veranderen!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID
Pre-loader