London

Spitalfields - 111A Commercial St


De Londense winkel van Colorful Standard is in augustus 2021 geopend in Spitalfields Market, een historische, diverse en trendy wijk in Oost-Londen.

 

Parijs

59 rue du Temple, 75003 Paris, France


In de zomer van 2019 opende Colorful Standard zijn eerste Vlaggenschipwinkel  – in het hart van de levendige wijk Marais.

 

Antwerpen

Volkstraat 34, 2000, Antwerp, Belgium


De Belgische winkel van Colorful Standard is gevestigd in de Volkstraat, een levendige locatie met een aantal van de beste winkels en restaurants van Antwerpen.

 

Kopenhagen

Kronprinsensgade 6, 1114 Copenhagen, Denmark


Het vlaggenschip van Kopenhagen ligt vlak bij Strøget, een 1,1 km lange winkelstraat, in het hart van de stad en grenst aan enkele van de meest trendy boetiekjes, cafés en restaurants.

 

Zürich

Viaduktstrasse 43, Bogen 22, 8005 Zurich, Switzerland


Gelegen in een van de meest gehypte winkelstraten van Zürich. Een gebied onder de bogen van het in 1894 gebouwde spoorwegviaduct - bekend als “Im Viadukt”.

 

London

Covent Garden - 18 Earlham St


Located on London’s West End, our second Colorful Standard store is located in Covent Gardens, one of the city’s largest areas for shopping and entertainment.

 

Parijs

77 rue du Temple, 75003 Paris, France


We hebben onze tweede winkel in Parijs geopend in 2021 en deze bevindt zich iets verderop in de straat van de eerste winkel, op 77 rue du temple.

 

Berlijn

Münzstraße 11A


Zeg hallo tegen onze allereerste Duitse flagship, in het hart van de levendige wijk Mitte in Berlijn. Gelegen tussen enkele van de grootse merken ter wereld, hebben we onze deuren geopend in de stad waar het feest nooit is afgelopen.

 

Winkelzoeker

Naast onze vlaggenschipwinkels, hebben we het geluk dat we worden ondersteund door een grote lijst van de beste retailers wereldwijd. Klik op onderstaande link om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID
Pre-loader