sustainable garments made in portugal

Wat zit er in onze kleren?

Een van onze meest gestelde vragen is welke materialen we gebruiken om onze producten te maken. We denken dat dat een terechte vraag is om te stellen, en je kunt erop vertrouwen dat we ons onderzoek hebben gedaan en alleen de beste ruwe en organische materialen hebben gebruikt.


Hoe we de wereld verantwoord kleuren

Kleuren zijn belangrijk voor ons, maar onze planeet ook. Daarom hebben we meer dan 50 prachtige milieuvriendelijke tinten ontwikkeld. Omdat het verkrijgen van de levendige tinten waar je van houdt, geen concessies hoeft te doen aan het milieu.


Afval verminderen en de standaard verhogen

We houden ons aan een hoge standaard van duurzaamheid en identificeren voortdurend manieren om materialen te regenereren in het fabricage- en verzendingsproces. Dat omvat ook de verpakking en tags die we gebruiken om onze artikelen in te pakken.


Eerlijk en lokaal

We geloven erin dat we altijd het juiste moeten doen en de beste manieren moeten vinden om de producten te produceren waar we van houden. Van lokale leveranciers tot eerlijke lonen en productieprocessen, alles is van de hoogst mogelijke kwaliteit zonder afbreuk te doen aan de ethiek.


Kleding voor de lange termijn

Ons merk draait om het feit dat we niet veel geven om seizoenen of trends, in plaats daarvan creëren we tijdloze en duurzame producten om de neerwaartse spiraal van overconsumptie te vermijden.


Er wordt geen materiaal achtergelaten!

We zijn ons ervan bewust dat geen enkel kledingmerk 100% duurzaam kan zijn, maar we doen er alles aan om de materialen van elk product dat we produceren te gebruiken.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID
Pre-loader