Laten we samen de standaard verhogen

Colorful Standard staat voor veel dingen, waaronder het aan een hogere standaard houden van de mode-industrie, waardoor de gezondheid van werknemers of het milieu niet langer in gevaar komt.

 

In de huidige wereld zou het niet zo moeilijk moeten zijn om een duurzame keuze te maken. Daarom hebben we een concept gecreëerd dat ingaat tegen de seizoensmodellen van de mode-industrie.

Laten we geven waar we nemen

Al vanaf het begin heeft de industrie dringend behoefte om wakker geschud te worden. Het is genoeg geweest met overconsumptie, vervuiling, verspilling en mensenrechtenschendingen. We moeten teruggeven waar we nemen en opkomen tegen de industrie die een fatale tol eist van onze planeet.


Met deze behoefte hebben we een regeneratief concept gecreëerd van duurzame producten die ethisch en verticaal geïntegreerd zijn in een in-house productiecentrum. Daarmee is ons merk geboren.

Laten we de wereld verantwoord kleuren

Standard wil de lat hoger leggen voor hoe de industrie werkt en de nadruk leggen op kleding die op een verantwoorde, transparante manier is gemaakt en die voor een groter doel staat. De kleuren zijn een eerbetoon aan diversiteit en inclusiviteit, aan gedurfd, levendig en uniek zijn. Bij Colorful Standard is er een tint of toon voor elk soort persoon.


Tegenwoordig zijn onze producten online en over de hele wereld verkrijgbaar bij meer dan 1000 retailers en in onze verschillende flagshipstores. In de toekomst zullen we doorgaan met het creëren van hoogwaardige en tijdloze genderneutrale ontwerpen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID
Pre-loader